Ambassador Club Kisbér, a Nemzeti és a Nemzetközi Ambassador Club tagjaKedves Honlaplátogató!

Nagyon szépen köszönjük, hogy érdeklődik a Regionális Ambassador Club Kisbér (RAC Kisbér) tevékenysége után, és eljutott az internet széles sávjáról a mi szerény baráti társaságunk, egyesületünk fogadó oldalára!

Az Ambassador Club Kisbér 2012. szeptember 26-án alakult, a Nemzeti Ambassador Club Magyarország hatodik szervezeteként. Ismerősök, barátok útján lettünk figyelmesek az Ambassador Clubok tevékenységére, civil szerveződésükre.  Meglátogattuk őket néhány alkalommal, és úgy gondoltuk: igen, ez az, ezt szeretnénk csinálni, így szeretnénk csinálni!

Sejtettük, hogy nem lesz egyszerű feladat a mai világban megvalósítani valami szépet, valami jót, valami nemeset – nem tévedtünk; valóban nem egyszerű, de mindenképpen felemelő dolog.

Felemelő dolog az, ha a klubnap keretében barátainkkal vacsorázunk, érdekesnél-érdekesebb előadókat hallgatunk, beszélgetünk és vitázunk. Remek dolog felkerekedni barátainkkal és családunkkal, hogy megtekintsük Magyarország szép tájait, vagy megmozgassuk elzsibbadt végtagjainkat bizonyos sportrendezvénynek nevezett eseményen.

Mondja-e azt valaki, hogy nem csodálatos dolog a barátunk kertjében, konyhájában, a bográcsa mellett cinkosan összekacsintva a másik barátunkkal „letréflizni” azt a főztjét, amit kifejezetten nekünk készített? Vagy azt mondani a frissen főzött, zamatos kajszi pálinkájára, hogy „…nem rossz, csak mintha egy kicsit égett, meg mintha egy kicsit rezes lenne”? 🙂

És mi szebb van annál, mint megteremteni magunknak azt a környezetet, ahol jól érezzük magunkat, ahol védve vagyunk a világ zivatarától, amikor jó szétnézni a színházban; jobbra és balra a barátaim vannak akik élvezik az előadást, utána pedig egy könnyed vacsora közben gondtalanul eldiskurálhatunk a főszereplő csodás orgánumáról, vagy éppen a jegyszedő néni bájos kedvességéről?

Nos, ezek vagyunk mi, mi magunknak vállaltuk, és mi magunknak csináljuk meg, mert hisszük, hogy ettől is jobb lesz egy kicsit a világ!

Kérjük, nézzen szét a honlapon, ismerjen meg bennünket és Barátainkat!

Barátság 100%
Humanizmus 100%
Tolerancia 100%

 

Barátság - Humanizmus - Tolerancia

Szeretné felvenni a kapcsolatot az Ambassador Club Kisbér tagjaival?