Ambassador Club                                           Ambassador Club

Ambassador Club Budapest

Kedves Clubtársunk !

Az év első clubtalálkozóján kis számban ültünk össze kis clubszobánkban. Így nagyobbnak is tetszett. Az egész vendéglőben kevesen voltak. Persze, igazi januári este volt, kisebb – bár hangulatos – hófúvás, jeges vidám csúszkálás, közlekedési dugók a városban.
Így aztán a clubtalálkozók alapfunkcióinak megfelelően csak ültünk, csak beszélgettünk. Ami csak eszünkbe jutott. Ez nem rossz. Talán többünk is észlelte, hogy mostanában ezek a dumcsi-partyk ritkultak meg. Ahogy Platon, az ismert görög clubszakértő, mondja, ezek a kedves baráti beszélgetések képezik az eszmék magasröptű cseréit. Így emlékszünk az egykori jóhírű attikai lakomákra és szimpozionokra. Ha előadót hívunk az általában jó mint program, de érthetően akkor nem illik másra figyelni. Ha nem hívunk, akkor észrevehetően kevesebben jövünk össze. Viszonylag már múlttal rendelkező, finoman patinásodó club lennénk, ennek minden jó és kevésbé jó tapasztalataival.

Jó, mert félszavakból is értjük egymást. Nem mindig jó, mert azokat a félszavakat előre tudjuk. Szinte mindenkinek ismerjük a félszavait. Ilyenkor sokszor, a félszavakba vágunk. Hogy aztán félszavunkat ne felejtsük.
Az elmúlt évben valahogy elmaradt a nagyobb, mozgalmas közös program. A kényelmesen egymásra szánt hétvége, a csak egymás kellemes kedvéért vállalt szabadidő-töltés.
Pedig nyájas társaságunk nagyobbik része már nyugdíjas ,egyre szuverénebb családtag, egyre inkább azt csinálja amit akar,elméletileg nem is lenne más dolgunk mint clubba járni.

A clubévbúcsúztató igazán üdítő program volt, de az asztalhoz kötöttség rendje kicsit statikusan határolja be a beszédpartnerség elvét. Nem pótolja a buli-szerű összejövetelt. (Azt sejtjük, hogy valószínűleg a ?buli? az évszázados egyesülési és gyülekezési jogfejlődés legnagyobb vívmánya?)

Node nézzük mik is történtek mostanában? A szinte bevett clubprogramnak számító görcsönyi kultúr-disznótour ismét kedélyesen,tartalmasan zajlott le. Most is képviseltettük magunkat.
Pécsi többcélú kistérségi látogatásunk alkalmával rövid, nem hivatalos, de szívélyes találkozás alkalmából láttunk viszont néhány kedves clubbarátunkat. Tájékoztattuk egymást clubjaink aktuális állapotáról. Kifejeztük meggyőződésünket, hogy alapelveink azonossága, szabadidős elképzeléseink hasonlósága, clubkapcsolataink megbonthatatlanságát valószínűsítik.

Bár, a nem csekély clubköszönettel körülövezett clubkincstárosunk státusa kissé elbizonytalanodott, a clubkötelezettségek ebben az évben is fennállnak. Ezeket szerencsés lenne, most az év elején rendezni. Mint tudjuk : saját clubtagdííj: 6.000 Ft., nemzeti clubtagdíj : 4000 Ft, nemzetközi clubtagdíj: 8000 Ft. Alig : 18000 Ft.
Clubkincstárosunk azt ajánlja, hogy ezt az összeget mindenki utalja át a 10918001-00000003-80950000 közös clubszámlára .

Az egyenkénti készpénzátadások kényszeredettsége ezzel megszűnik, a jókedvű adakozót szereti az Isten és kétszer ad, aki gyorsan ad!

Mindezek tudatában örömmel hirdetjük, hogy e havi rendes clubtalálkozónk pontos időpontja:

2013. február 21. /Clubcsütörtök/
Helyszíne: Rozmaring Vendéglő
/ Óbuda, rakpart, Árpád fejedelemu.125. Tímár u. HÉV megálló /
Kezdet: 18:30 óra

/Clubestéinkre szeretettel várunk minden Ambassadort, minden Ambassador clubból./
A többit pedig, megbeszéljük majd a clubban!

Kelt, Óbudán, 2013. február, avagy Böjtelő, havának 15. napján

Ambassador üdvözlettel

Fekete János clubtitkár
dr. Seregélyesi János clubkrónikás

www.ambassador-duna.hu   www.ambassador-pecs.hu   www.ambassador-kisber.hu