Ambassador Club Pécs levélfejléc

 

 

 

2013. január 09.

ELNÖKI BESZÁMOLÓ

Tisztelt Ambassador Club Pécs!

Kedves Barátaim, Ambassadorok!

 Az Ambassador Club Pécs alapszabálya alapján, az Elnök elkészítette az Ambassador Club Pécs 2012. évi elnöki beszámolóját, melyet az alábbi tartalommal terjesztek a Tisztelt Elnökség és Tagság elé:

  1. A 2012-es év elején megválasztott elnökség ? elnök: dr. Kondor Tamás, alelnök: dr. Lustyik György alelnök, titkár: dr. Kállay Sándor, kincstárnok: Farkas Győző ? az elmúlt év során az Ambassador Club Pécs működési alapszabályzatában meghatározott feladatait, minden szempontból kielégítően végezte.
  2. Az Ambassador Club Pécs programjait az elnökség, a tagok nagyfokú segítségével a következők szerint valósította meg:

PROGRAM 2012.

 

Dátum

Program

Szervező

2012.01.03.

Közgyűlés

Héder Sándor, Seres László, Kovács Tibor, Farkas Győző

2012.02.01.

Klubnap:  A zene élvezete – Előadó: Kertész Attila karnagy (Csodálatos zenei művekkel illusztrált előadás a 2011-es év Ambassador díjazottjának olvasatában)

dr. Kondor Tamás

2012.03.07.

Klubnap Szigetváron: Új ismeretek Szigetvárról, a várról / sajt és borkóstoló – Házigazdák: Papp László és Méhesi Melis Zoltán (Történelem, irodalom, korabeli kézművesség, építészet és műemlékvédelem, hagyományőrzés, és nem utolsó sorban isteni sajtok és borok a házigazdáink tálalásában)

dr. Ezer Ferenc

2012.04.04.

Klubnap a bátaapáti Tűzkő Birtokon:  Pannon borrégió, Szekszárdi borvidék (Nem csak borkóstolás, de szőlőnevelési jótanácsok, borászati technológiák, borkészítés mesterfokon, kitekintés a nemzetközi borpiacra és természetesen mennyei borok és zamatok)

dr. Kiss Gábor

2012.05.02.

Klubnap:  Civilizációk, avagy a fejlődés természete – Előadó: dr. Gazdag László (egy felettébb újszerű, sokatmondó előadás a fejlődés természetéről, közgazdász polihisztor alapon)

dr. Kállai Sándor

2012.06.06.

Klubnap: Mesterséges intelligencia – Előadó: dr. Lustyik György (Egy nagyszerű előadás a mesterséges intelligenciáról rendszerelméletbe foglalva Lustyik György barátunktól)

dr. Lustyik György

 2012.06.16.

Családi kirándulás Pogányba (feledhetetlen élmény úgy a kikapcsolódás üdítő sokszínűsége, mint a társaság és az étek tökéletessége terén. Hála érte Kasó tamás barátunknak!)

Kasó Tamás

2012.07.04.

Klubnap ? Kötetlen beszélgetés a Pátriában (Új tagjelölt bemutatása Kállai Sanyi barátunk által: Tonk István – Munkahelyi kötelezettségei végett, később sajnálatos módon visszalépett Tonk úr a tagsági szándéktól.)

 

2012.07.21.

dr. Kondor Tamás esküvője (Ez a rendezvény nem Club rendezvény, de mindannyian nagyon jól éreztük magunkat rajta, együtt mint egy család)

az Élet

2012.07.utána

Razanj – (Ez a rendezvény szintén nem Club rendezvény, de a nagy számú Ambassador család résztvétele végett fontosnak tartottam kiemelni egy ilyen régi múltra visszatekintő eseménysort.)

Keresnyei János

 

 

 

2012.08.01.

Klubnap: Kötetlen beszélgetés, sörözés a teraszon (egyszerűen csak így. Nyáriasan, öltöny nélkül, de alkalomhoz illően, hisz nekünk mindig ünnep a találkozás öröme!)

 

2012.08.17- 2012.08.18.

Kulturális családi program – Szegedi Szabadtéri Játékok: Mágnás Miska, Találkozó és ebéd a leendő RAC Szeged tagjaival. (Feledhetetlen kulturális élmény minden résztvevő elmondása szerint!)

Csanádi József  (RAC Szeged) Kovács Tibor

 2012.09.05.

 Klubnap:

Ambassador Díj Jelölés 1. (dr. Káldy József ? személyes okokra hivatkozva sajnos nem fogadta el az ambassador díjra való jelölést)

– A harmadik birodalom fegyverkezése – Előadó: dr. Síkfői Tamás  (Egy tudományos kutatás eredményei, melyek tankokat és egyéb fegyvernemeket sorakoztatnak a kalandvágyó Clubtagság szemei elé a fejlődés hihetetlen sebességével szinkronban)

 dr. Síkfői Tamás

 2012.09.14 –  2012.09.15

Nemzetközi Ambassador találkozó Bécs – 50 éves a NAC Austria (nemzeti elnökünk váratlan szembetegsége miatt elmaradt a jelenlétünk az eseményen)

 Héder Sándor

 2012.09.26

 Alakuló ülés Ambassador Club Kisbér (Nagyszerű hír, hogy immáron Kisbéren is megalakult a magyarországi Ambassador Club-ok egy új tagja, melynek létrejöttében nagyfokú együttműködést és motivációt biztosított dr. Kállay Sándor barátunk.)

dr. Kállai Sándor és Farkas Győző

 2012.10.03.

 Klubnap ? Nyílt beszélgetés a Pátriában (Ambassador Díj Jelölés 2. ? a 2012-es év Ambassador díjának megválasztott nyertese: Vincze Csilla ? Nevelők Háza Egyesület)

 

 2012.10.16.

 Látogatás a Kisbéri Ambassador Klub első találkozóján Kállai Soma, Kondor Tamás és Gazdag László) (Nagyszerű, tiszteletre méltó emberek, öröm, hogy Ambassador-rá váltak)

 

 2012.11.07.

 Klubnap – Nyílt beszélgetés a Palatinusban ? söröző felfedezése (A pátria és a Palatinus korábbi klubtermei után most úgy tűnik, rátaláltunk az igazi, esztétikájában is a Clubhoz illő teremre)          

 

 2012.11.16.

 Ambassador Nyílt Teke Világbajnokság (Újra gazdát cserélt a kupa, bár továbbra is a Kovács család a nyertes. Idei kupabajnokunk Kovács Tibor barátunk!)

 dr. Kállai Sándor

 2012.12.05.

 Klubnap – Ambassador Díj 2012. – Díjazott: Vincze Csilla ? Nevelők Háza Egyesület – Fókusz étterem (Díjazottunk önéletrajza a honlapon megtalálható)

dr. Kondor Tamás, dr. Síkfői Tamás

 2012.12.24.

 Segítségnyújtás és támogatás az otthontalanok karácsonyi étkeztetésében a Szent György lovagrenddel közösen

 dr Kállai Sándor

 2012.12.31.

 Évbúcsúztató malackodás ? Hagyományokhoz hű évbúcsúztató ebéd a Clubtagok és családtagjaik jelentős részének jelenlétében

dr Kállai Sándor

 2013.01.09.

 Klubnap

 dr. Kondor Tamás,  dr. Lustyik György, dr. Kállai Sándor, Farkas Győző

 

Az elnöki beszámolót a rendelkezésemre álló dokumentumok és emlékek (közös emlékek) alapján, legjobb szakmai tudásom és lelkiismeretem szerint állítottam össze.

Az Ambassador Club Pécs elnöksége nevében kérem, hogy a 2012. évekre vonatkozó elnöki beszámolót elfogadni szíveskedjetek!

 

dr. Kondor Tamás elnök s.k.

Ambassador Club Pécs

A beszámolót a tagság 11 szavazattal, ellenszavazat nélkül elfogadta.