Nemzetközi Ambassador Club - fejrész logóHamar híre szaladt az Ambassadorok világában az új klubunk megalakulása; egymás után érkeznek a köszöntő, gratuláló levelek, az éppen alakuló, építés alatt álló honlapunkat látogatják.

RAC Kisbér - alakuló ülés látogatói statisztika a honlapon Kíváncsiak voltak ránk Svájcból, Franciaországból, Hollandiából, Belgiumból, Ausztriából, ahogyan a honlapunk statisztikájából is látszik, több helyről, több alkalommal.

Kaptunk több gratuláló elektronikus levelet is, amelyből párat ide fogunk másolni, hogy láthassuk, a Nemzetközi Ambassador Clubokat valóban komolyan érdekli, hogy mi történik barátaikkal, hogy érzékenyen rezdülnek a hírekre, hogy figyelnek egymásra. Most bennünket ér a kiemelt figyelem, és bizonyosak lehetünk abban is, hogy ez nem csak az alakulásnak szóló érdeklődés, hanem egy folyamatos együttélés, folyamatos kapcsolattartási szándék, akarat.

Láthatjuk jól, hogy alig vagyunk egy-két naposak, de máris egyenrangúak vagyunk az “öreg” klubokkal, máris úgy kezelnek bennünket, mint egy régi barátot.

Látszik, hogy jól indultunk, jófelé indultunk; a többi már rajtunk múlik.

Lássunk akkor a levelekből:

Elsőként, alig az alakulástól számított 12 óra elteltével Heinz Pfanner, az IAC titkárának levele érkezett:

“That is a good message!”, azaz: Ez egy nagyon jó hír! 🙂

Philippe Frizon de Lamotte, a francia nemzetközi klub elnöke röviden, tömören ennyit írt (nem restellett pár szóval reagálni):

” CONGRATULATIONS and WELCOME”, azaz: Gratulálok, Isten hozott benneteket!

Petr Urban Csehországból már programot is ajánl:

” Congratulation. Hope we will organize some meeting of our clubs. Some idea? We go there or you to Prague?” – Gratulálunk! Reméljük, hogy megszervezünk néhány közös klubtalálkozót! Ötlet? Mi menjünk hozzátok, vagy ti jöttök Prágába?

Rainer Huth, az Ambassador Club Münster kéviseletében:

“Danke für die frohe Botschaft. Alles Gute für Ihren Club.” – Köszönet a boldog Nagykövetségnek. Minden jót a klubotoknak!

A Nemzeti Ambassador Club Ausztria elnöke, Johann Silbermayr is klaviatúrát ragadott pár szó erejéig:

“Congratulations to the new Presidency and to the new Club from your neighbour Austria!” – Gratuláció az új elnökségnek és az új klubnak a szomszédos Ausztriából.

Franz Gut, az Ambassador Club Svájc elnöke, a Nemzetközi Ambassador Club (IAC) alelnöke:

“Dear Frineds, Congratulations from all the suisse Ambassadors. – Barátaink! Fogadjátok valamennyi svájci Ambassador gratulációját.

Jan Gravemaker, a Nemzetközi Ambassador Club Hollandia elnöke a köszöntésen túl már filozófiai gondolatokat is közölt:

“Thank you for this marvelous news in a time where we see in many countries the number of members slowly diminish. On behalf of all Dutch members we wish you and all your members success and a lot of enjoyment!”

Köszönjük szépen ezeket a csodálatos, hihetetlen híreket akkor, amikor azt látjuk, hogy sok országban a tagok száma lassacskán apadozik. Valamennyi holland klubtag nevében kívánunk a klubnak és a tagoknak sikereket és élvezetes Ambassador életet!

Tisztelt Klubtagok! A feladat, amit önként vállaltunk, adott, és mi felnövünk hozzá, élni fogunk vele!